Ariston Kombi Servisi

Ariston Kombi Servisi

Ariston Kombi Servisi

Ariston kombi servisi olarak piyasa içerisinde kullanılmakta olan kombi markaları içerisinde en fazla tercih edilmekte olan Ariston markasına yönelik çeşitli hizmetler vermekteyiz. Vermiş olduğumuz bu hizmetlerimizin kalitelerinden dolayı müşterilerimiz bizlere her daim olumlu bir şekilde geri dönüş işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Bu olumlu şekilde gerçekleşen geri dönüşlerin ardından bizler marka değerimizin daha iyi bir noktaya ulaşabilmesi adına hem kendimize hem de ekip üyelerimize son dönem içerisinde gerekli olan bütün eğitim işlemlerini vermekteyiz. Vermiş olduğumuz bu eğitimler neticesinde çalışanlarımız son derece iş konusunda profesyonel bir hale gelmektedirler.

Ayrıca teknoloji günümüz içerisinde kendini her dakika içerisinde yenileyen bir unsurdur. Bu unsur çalışma sektörümüz içerisinde bulunan kombi cihazlarını da etkilemektedir. Bu teknolojik yenilikler sonucunda piyasaya sürülmüş olan kombilerin bütün bakım unsurlarını, tamir işlemlerini ve montaj kurulumu gibi unsurlarını firma olarak bünyemiz içerisinde çalışmakta olan hızlı ekip arkadaşlarımız ile yerine getirebilmekteyiz. Ariston kombi servisi olarak müşterilerimizin her daim kullandıkları ürünlerin bütün kombi bakımı servisi işlemlerini belirli kampanyalar içerisinde ücretsiz bir şekilde yerine getirebilmekteyiz.

Ariston Kombi Servisi Olarak Hizmet Kalitesi

Ariston kombi servisi firması olarak siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz kombi servisliği hizmeti içerisinde vermiş olduğumuz hizmetler içerisinde her daim en iyisini yapmak adına çaba göstermekteyiz. Bundan dolayı kombi tamircisi olarak bizlerle iletişime geçen müşterilerimizin kombilerini onardıktan sonra ya da parça değişimleri gerçekleştirdikten sonra bazı konularda müşterilerimize gerekli olan bütün avantajları sağlamaya çalışmaktayız. İlk olarak müşterilerimizin kesinlikle ürünlerini onardıktan sonra aynı sorunla karşılaşmayacaklarına yönelik vermiş olduğumuz bir süre bulunmaktadır. Bu süreden önce tekrar aynı sorun ile karşı karşıya kalma gibi bir durum söz konusu olursa müşterilerimizin işlemini ücretsiz bir şekilde yerine getirmekteyiz. Lakin bu işlemi yerine getirmeden önce kesinlikle bu sorunun müşterinin yapmış olduğu hatalardan dolayı oluşmadığından emin olmamız gerekmektedir.

Bununla birlikte müşterilerimizin ürünlerinde parça değişimi gerçekleştirdiğimiz zaman yeni eklemiş olduğumuz parçalar firmamızın ürünü olduğundan dolayı bizlerin garantisi altında olmaktadır. Bu iki işlem sonucunda garanti süreleri içerisinde bir sorun meydana geldiğini hesaba katarsak eğer ekip çalışanlarımız gerekli incelemeleri yaparak müşteri hatası söz konusu olmadığını tespit ettiği zaman garanti sürecini devreye sokacaktır.

Ariston Kombi Servisi’nin Hizmet Sahası ve İletişim Yolları

Ariston kombi servisi olarak sadece şubelerimizin bulunduğu ilçeler ve semtler içerisinde değil bulunmakta olduğumuz ilin bütün sınırları içerisinde karşılaşılan kombi sorunlarını çözüme kavuşturmak adına bir çaba içerisine girmekteyiz. Bununla birlikte kombi bakımı servisi görevimizde bulunduğundan dolayı müşterilerimiz evlerinde. İşlerinde kullandıkları kombilerden daha iyi bir şekilde verim almak istedikleri zaman firmamızla iletişim haline geçerek bizlerden en iyi şekilde hizmetler alabilirler.

Bizimle İletişime Geçiniz!

Firmamızın sunmuş olduğu bu kaliteli ve hızlı hizmet anlayışından faydalanmak isteyen müşterilerin yapmaları gereken çok basit bir işlem bulunmaktadır. İsteyen müşteriler bizlerle yüz yüze gelip gerekli sorunlarını çözmek adına bizlerden fikir alabilecekleri gibi. Dileyen müşterilerimiz sabit telefon numaralarımızı tuşlayarak gerekli olan bütün adımları yaptıktan sonra hizmetimizden faydalanabilmektedirler. Bizlere ulaşarak hizmet almak istediğini söyleyen kişilerin vakit bakımından zaman kaybetmemeleri açısından bulundukları bölge içerisinde bulunan kendilerine en yakın teknik ekip arkadaşlarımızı bu müşterilerimize yönlendirmekteyiz.

Müşteri Memnuniyeti

Bu müşterilerimizle iletişim haline geçmiş olan müşterilerimiz son derece net ve abartılı olmayan faturalar ile karşılaşacaklardır. Böylece müşterilerimiz her daim fiyatlar konusunda herhangi bir şekilde ekstra ücretler ile karşı karşıya bırakılmaması adına çaba gösterilmektedir.



×